Om de mogelijkheden van het Maatschappelijk Platform te demonstreren aan uw organisatie zijn er diverse mogelijkheden. Hierbij kan gedacht worden aan een demonstratie bij u of bij Stichting TriVici op locatie. Voor een demonstratie op locatie is in principe maar één voorwaarde, er dient een internetverbinding aanwezig te zijn. Als demonstratie kan Stichting TriVici tonen hoe twee all-in-one touchscreen schermen met elkaar en met een deurvideo intercom communiceren. Tijdens een demonstratie kunnen zowel de basis functionaliteiten als extra (betaalde) functionaliteiten getoond worden. Koppelingen met halszenders, verlichting, bewegingsmelders en dergelijke kunnen wij uiteraard ook laten zien en ervaren!
Uiteraard is een demonstratie op uw eigen PC, Mac, smartphone of tablet ook gewoon mogelijk.

Ook kunt U van ons een inlog krijgen op een demonstratie omgeving, zodat u zelf wanneer en hoe u maar wilt, kunt testen en demonstreren.

Verder zijn wij in staat om voor uw organisatie een persoonlijke demonstratie omgeving op te zetten.

Demonstratie bij u op kantoor óf op locatie?

Zou u interesse hebben in een presentatie bij u op kantoor óf op locatie kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. Een dergelijke presentatie zal ongeveer een uur in beslag nemen, inclusief opbouw- en afbreek tijd en aantal vragen is het aan te raden om circa 2 uur te reserveren voor een afspraak. Stichting TriVici is in staat om door heel Nederland presentaties te verzorgen en is flexibel in het tijdstip.

Demonstratie bij ons op kantoor?

Is het niet mogelijk om bij u op kantoor een presentatie te houden of heeft u geïnteresseerden uit verschillende hoeken van het land? Ons kantoor in Zwolle biedt u dan een ideale locatie om de demonstratie bij te wonen. Op ons kantoor staat standaard een opstelling van een tweetal all-in-one touchscreens zodat de gebruikers beleving van het portaal aan u gedemonstreerd kan worden.